Appartement Laman

Welkom bij appartement Laman op Cas Abao, uw thuis in de tropen.

Deze tot zelfstandig appartement verbouwde vleugel van een prachtige zeevilla is zeer rustig gelegen, direct aan zee in de villawijk Cas Abao.

Omdat het woonhuis niet in gebruik is als het appartement wordt verhuurd, heeft u volledige privacy.  Naast de riante buitenruimte van het appartement zelf kunt u ook vrijelijk gebruik maken van de gehele porch en het zonnedek van het woonhuis.

Niet enkel genieten van het uitzicht op de Caribische Zee, maar inslapen en wakker worden met het geluid van de zee in uw oren. Heerlijk loungen iop het zijterras, genieten van een hapje en een drankje op het zeeterras., de zonsondergang meemaken op het bankje aan de rand van de klip…. alles volledig voor u alleen.

Wilt u afwisselen met wat beweging? Over uw privé pad loopt u naar de zwemtrap en daalt af naar het heerlijke water om te zwemmen in zee. Waarna u meteen het zout afspoelt onder de buitendouche, voor u weer gaat genieten vanaf èèn van de geweldige terrassen.

In 2012 is het appartement geheel verbouwd tot een zelfstandig appartement met een ruime leefkeuken, diverse terrassen, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Aan  de zijkant van het pand vindt u een ruim terras, voorzien van een loungeset. Dit terras grenst direct aan de leefkeuken. Vanaf het lounge terras ziet u de zee tussen de beplanting in de tuin schemeren. Van hieruit loopt u door uw tuin naar de zee, waar een bankje staat op de rand van de klip.

Op deze plek heeft u ruim  zicht op de schitterende zee en de prachtige zonsondergangen. Als u uw weg vervolgt langs de rand van de klip, komt u uit bij de zwemtrap.

Aan de zeezijde, grenzend aan de beide slaapkamers welke zijn voorzien van openslaande deuren, is een overdekte porch. Via de porch heeft u toegang tot het tweede terras. Hiervandaan kijkt u direct op de turquoise zee een paar meter lager. Hier staat een kleinere tafel waaraan u heerlijk kunt ontbijten, of tegen zonsondergang kunt vertoeven met een hapje en een drankje.

Via de openstaande deuren stapt u vanaf het loungeterras direct de ruime leefkeuken binnen. Hier vindt u een gezellige eethoek met een grote houten tafel, ruim genoeg om een uitgebreide maaltijd op te serveren. Tevens staat hier een grote koelkast met vriesvak.

In de keuken bevinden zich een gaskookplaat met afzuigkap, een combi-magnetron en vaatwasser. De keukenkastjes zijn  voorzien van een ruime sortering serviesgoed, potten, pannen en bestek.

Via de leefkeuken komt u in de slaapkamers.

Beide slaapkamers hebben aan de zeezijde openslaande deuren, die uitkomen op de overdekte porch. De masterbedroom is voorzien van een tweepersoons boxspring. In de tweede slaapkamer staan twee eenpersoons boxsprings, die desgewenst los van elkaar kunnen worden opgesteld. Beide slaapkamers zijn voorzien van plafondventilator en airconditioning.

Beide slaapkamers hebben een eigen aangrenzende badkamer met inloop douche, wastafel en toilet en elk hun eigen warmwatervoorziening.

Aan de zeezijde bevindt zich voor het woonhuis nog een groot zonnedek. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon en het adembenemende uitzicht op zee. De twee comfortabele ligbedjes staan al voor u klaar. Langzaam doezelt u weg bij het geluid van de zee… en bent u (weer) wakker, dan is er van alles te zien. Regelmatig scheert de pelikaan langs het terras om vervolgens het water in te duiken en een visje te verschalken. In de verte vaart een cruiseschip langs en dichtbij de vissers op zoek naar de “catch of the day”.

Bent u toe aan verkoeling dan loopt u via de poch naar de zee en daalt via de zwemtrap af in het verkoelende water. Na het zwemmen spoelt u even het zout af onder de buitendouche en u strekt zich weer uit voor het volgende zonnebad. En ook het laatste restje zon pakt u hier nog mee terwijl u kijkt naar de spectaculaire zonsondergang.

Maakt u gerust gebruik van de zeer grote porch van het woonhuis. Er zijn zoveel plekken waar het heerlijk toeven is, dat u tijd te kort zult komen om ze allemaal uit te proberen. Een boek lezen in de relaxstoelen of gewoon alleen maar lekker voor u uit dromen. Als u hier eenmaal bent hoeft u echt helemaal nergens meer naar toe.

Op de grote porch is eveneens een eetgedeelte ingericht. Hier vindt u wederom een grote houten tafel met houten stoelen. Een prims plek om te genieten van een uitgebreid ontbijt of om lekker te lunchen in de schaduw van de porch. Ook hier kunt u ’s avonds genieten van een prachtige zonsondergang. Elke dag weer Anders, maar iedere dag even mooi..

In het appartement is 110 V aanwezig. Ook adapters zijn aanwezig.

Het grote Cas abao strand ligt op slechts 3 minuten met de auto van de villa en is heerlijk om te snorkelen of om lekker af te koelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat deze community erg veilig is. Het wordt beschermd door bewakers en 24/7 camerabewaking.

Alles bij elkaar geeft dit appartement u de volledige voldoening van een welverdiende vakantie!

Reserveren en prijzen
Overweegt u een reserveringsaanvraag te doen dan kunt u in de kalender de eventuele beschikbaarheid checken.

Prijzen vanaf €200,00 per nacht.
De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal personen, verblijfsduur en periode van het jaar.
Indien u ons deze gegevens wilt doen toekomen ontvangt u snel een vrijblijvende prijsopgave; zie hiervoor a.u.b. het contactformulier onderaan deze website.

De prijs is inclusief wifi, gas, toeristenbelasting, electra en water. 

Aanvraagformulier "Appartement Laman"

Beschikbaarheid

© Copyright - Dushivilla.nl