Appartement Libelle

Appartement Libelle ligt op het mooie resort Cas Abao. Cas Abao resort is een gesloten resort in het noordwesten van Curacao.

Zeer dicht bij een van de mooiste stranden van het eiland Cas Abao beach. Het appartement heet een prachtig infinity zwembad waar u de flamingo’s in de zoutpannen onder het appartement kunt bekijken of u kunt iedere dag genieten van de prachtige zonsondergang.

Appartement Libelle heeft een slaapkamer, een badkamer, een woonkamer/ keuken, zwembad en een eigen terras. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Het appartement is voorzien van warm water in de keuken en de badkamer. In de slaapkamer zijn er twee single boxsprings die eventueel uit elkaar gezet kunnen worden. Ook is de slaapkamer voorzien van airconditioning en een grote spiegel.

De keuken is voorzien van een koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, magnetron en een koelkastje met vriesvak.

Vanuit de keuken en woonkamer heeft u een geweldig uitzicht over de Caribische zee. In de ochtend genieten van een kopje koffie met uitzicht over de zee. Hoe geweldig is dat?

Op 200 meter van de villa is  er een klein privéstrand van het resort waar het geweldig is om te zwemmen of om te snorkelen. Het strand ligt slechts 5 minuten van het appartement. De omgeving van Cas abao is geweldig. Vliegende flamingo’s over de kustlijn, papegaaien die voorbij trekken zijn geen zeldzaamheden op deze locatie. Maar als u echt geluk heeft dan kunt u zelfs springende dolfijnen zien.

Een groter Caribisch gevoel dan hier is moeilijk te krijgen. Het Cas abao resort is veilig. Het wordt beschermd door bewakers en 24/7 camerabewaking. Dit appartement zal u volledige voldoening geven van u welverdiende vakantie!

Reserveren en prijzen
Overweegt u een reserveringaanvraag te doen dan kunt u in de kalender de eventuele beschikbaarheid checken.

We bieden ook diverse extra’s aan zoals, tussentijdse schonmaak, boodschappenservice autoverhuur enz.

Prijs per nacht €110,00.
De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal personen, verblijfsduur en periode van het jaar.
Indien u ons deze gegevens wilt doen toekomen ontvangt u snel een vrijblijvende prijsopgave; zie hiervoor a.u.b. het contactformulier onderaan deze website.

Aanvraagformulier "Appartement Libelle"

Beschikbaarheid

© Copyright - Dushivilla.nl