Appartement Brasa

Dit prachtige nieuwgebouwde appartement in het Cas Abao Resort ligt aan de Caraïbische zee. Met een mooi ontwerp die gefocust is op het fantastische buitenleven wat uiteraard altijd lekker is op het mooie Curaçao.

De middelste verdieping van deze prachtige villa staat volledig ter beschikking voor verhuur. Privacy gegarandeerd en vele extra’s zoals een wasmachine, Jura koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser enz.

Er zijn 2 appartementen met beide een 2 persoons bed, 28m2 binnenruimte, zeezicht, direct aan het zwembad, een eigen en-suite badkamer voorzien van een douche toilet en een wastafel en tevens beschikken deze appartementen over een eigen keuken. Ook is het mogelijk om een derde slaapkamer bij te boeken, deze heeft ook 28m2 binnenruimte, een 2 persoons bed en een en-suite badkamer met douche toilet en een wastafel.

Het mooie zwembad ligt op een fantastische locatie met vanuit het zwembad zeezicht om lekker weg te mijmeren bij het prachtige uitzicht dat Cas Abao te bieden heeft. Op het dek staan lekkere comfortabele zonnebedden, een hangmat en ook is er de mogelijkheid om lekker in de schaduw aan de tafel te zitten onder het genot van een heerlijk glas wijn.

De omgeving van Cas Abao resort is geweldig. Vliegende flamingo’s over de kustlijn, springende dolfijnen in de oceaan, papegaaien die voorbijtrekken zijn geen zeldzaamheden op deze locatie. Het privéstrand ligt op slechts 5 minuten lopen van de villa en is ideaal om te snorkelen of om af te koelen. Een groter Caribisch gevoel dan hier is moeilijk te krijgen.

Het Cas Abao-strand is het mooiste strand van het eiland en ook door National Geographic gekozen als een van de top 21 stranden van de wereld!

Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat deze community erg veilig is. Het wordt beschermd door bewakers en 24/7 camerabewaking.

Alles bij elkaar geeft dit appartement u de volledige voldoening van een welverdiende vakantie!

Reserveren en prijzen
Overweegt u een reserveringsaanvraag te doen dan kunt u in de kalender de eventuele beschikbaarheid checken.

Prijzen vanaf $ 260,00 per nacht.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal personen, verblijfsduur en periode van het jaar.
Indien u ons deze gegevens wilt doen toekomen ontvangt u snel een vrijblijvende prijsopgave; zie hiervoor a.u.b. het contactformulier onderaan deze website.

De prijs is inclusief wifi, gas, 10 kWh stroom per nacht voor 2 personen of 30 kWh stroom per nacht voor 6 personen en 1 m³ water per week per persoon.

.

Aanvraagformulier "Appartement di Brasa"

Beschikbaarheid

© Copyright - Dushivilla.nl