Villa Blenchi

Deze prachtige moderne gloednieuwe zonnig gekleurde villa, welke is opgeleverd in oktober 2023, is voorzien van twee ruime slaapkamers op de begane grond met elk aparte badkamer en twee appartementen onder de begane grond met ook elk een aparte badkamer. Totaal zijn er acht slaapplaatsen met vier badkamers aanwezig.

Ook is er op de begane grond een apart toilet, zeer ruime bijkeuken voorzien van alle gemakken en natuurlijk een prachtige woonkamer/keuken, ook voorzien van alle benodigde gemakken zoals TV, vaatwasser, Nespresso koffiemachine, oven en grote Amerikaanse koelkast met ijsmachine.

Al bij het openen van het hekwerk aan de voorzijde van de woning ziet u via de glazen deur over het zwembad naar de prachtig azuurblauwe Caribische zee. Bij betreding van de woning komt u via de leefruimte op de zeer ruim bemeten porch om vanaf daar getuige te zijn van het wijdse fantastische 180 graden uitzicht over de zee, de kliffen en de glooiende heuvels van San Juan. Op de porch een comfortabele loungehoek, ligstoelen en een ruime achtpersoons eettafel.  Ook de master bedroom en appartementen genieten van het wijdse uitzicht over zee.

De gehele woning is zo gebouwd dat maximaal wordt geprofiteerd van de wind, alle raamkozijnen zijn voorzien van shutterramen zodat de wind heerlijk door het huis kan trekken. Daarnaast zijn slaapkamers en appartementen voorzien van airconditioning en in de woonkamer hangt een plafondventilator.

De tuin is voorzien van tropische planten en palmbomen waarin ook dagelijks de Blenchi, Curacaos voor Kolibrie, is waar te nemen evenals vele andere vogelsoorten zoals de rupirupi vogel en parkieten waarbij ook geregeld de flamingo,s voorbij vliegen. Achter in de tuin bevindt zich een zeer ruim bemeten palapa waarin ook een royale lounchehoek en ook wederom het prachtige uitzicht. De palapa biedt u een heerlijke schaduw op het heetst van de dag en is een fijne plek om in de namiddag gezellig een drankje te drinken.

Betoverend en elke avond weer anders is de adembenemende zonsondergang. Het verveelt nooit!

Cas Abao en in het bijzonder Villa Blenchi is dé plek om vakantie te vieren en volledig tot rust te komen. Naast de prachtige stranden, waarbij het strand van Cas Abao zelf tot de mooiste van de wereld behoort, kunt u volop duiken, snorkelen en recreëren. Daarnaast is het ook een hele mooie groene omgeving waarbij alle woningen, zo ook Villa Blenchi, volop privacy genieten.

Heel veel plezier en qualitytime tijdens uw verblijf in Villa Blenchi gewenst!!!

Heel dicht bij de villa is er een duikcentrum waar het team een ​​of twee keer per dag kust- of bootduiken en snorkeltochten organiseert. Er zijn verschillende leuke restaurants aanwezig in de wijk West Punt, waarvan sommige op loopafstand.

Reserveren en prijzen
Overweegt u een reserveringsaanvraag te doen dan kunt u in de kalender de eventuele beschikbaarheid checken.

Prijzen vanaf $ 325,00 per nacht.
De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal personen, verblijfsduur en periode van het jaar.
Indien u ons deze gegevens wilt doen toekomen ontvangt u snel een vrijblijvende prijsopgave; zie hiervoor a.u.b. het contactformulier onderaan deze website.

De prijs is inclusief wifi, gas, 20 kWh per nacht voor 4 personen of 40 kWh per nacht voor 8 personen en 2 m³ water per week.

Aanvraagformulier "Villa Blenchi"

Beschikbaarheid

© Copyright - Dushivilla.nl