Villa Trupial

Villa Trupial is een familiehuis onder de Caribische zon, op Curaçao – het eiland van de eeuwige zomer – op een privélandgoed vlakbij het prachtige strand van Playa Cas Abao.

De open woonkamer en keuken komen uit op de veranda en de open eetkamer, met uitzicht op het zwembad en verder naar een panoramisch uitzicht op de zee. Naast het zwembad vindt u ook een eethoek in de openlucht en een barbecue voor vermaak. De vier slaapkamers omringen een centrale binnenplaats, elk privé en ensuite.

De binnenplaats sluit aan op de woonkamer/keuken, met wijd openslaande luikdeuren die uitkomen op de brede veranda met ligstoelen en de grote eettafel waar gasten kunnen genieten van het uitzicht en van daaruit kunnen afkoelen in het zwembad. Een groot deel van de veranda en het zwembad worden niet over het hoofd gezien, dus het is een privéruimte waar u kunt ontspannen. Alle slaapkamers hebben lamellenluiken die de verkoelende bries doorlaten, met ventilatoren en airconditioning voor de heetste nachten.

De gasten hebben toegang tot de gehele villa (behalve een berging) en deze wordt met niemand anders gedeeld. De tuin en het zwembad zijn relatief privé en worden alleen verstoord door de geplande zwembadschoonmaak op dinsdag en vrijdag.

De vastgoedbeheerders zijn Maria en Rob. Neem contact met hen op om uw aankomst te regelen, en zij kunnen u adviseren over vervoer en autoverhuur. Hoewel er in de villa een paar basisbenodigdheden aanwezig zullen zijn – inclusief wat drankjes en eten – kunnen Maria en Rob u aanwijzingen geven voor een geldautomaat en een supermarkt. Zij kunnen u tijdens uw verblijf bellen om u te helpen bij eventuele problemen.

Let op: ons tarief is inclusief WIFI, gas en water. Elektriciteit is exclusief en wordt in rekening gebracht tegen het lokale tarief van $ 0,50 / € 0,50 per kWh.

Voor degenen die nieuw zijn op Curaçao: de lokale munteenheid is Nafl’s (lokaal “Guldens” genoemd), maar USD wordt geaccepteerd en u kunt bij de geldautomaten een keuze maken.

Cas Abao en in het bijzonder Villa Trupial is dé plek om vakantie te vieren en volledig tot rust te komen. Naast de prachtige stranden, waarbij het strand van Cas Abao zelf tot de mooiste van de wereld behoort, kunt u volop duiken, snorkelen en recreëren. Daarnaast is het ook een hele mooie groene omgeving waarbij alle woningen, zo ook Villa Trupial, volop privacy genieten.

Heel veel plezier en qualitytime tijdens uw verblijf in Villa Trupial gewenst!!!

Heel dicht bij de villa is er een duikcentrum waar het team een ​​of twee keer per dag kust- of bootduiken en snorkeltochten organiseert. Er zijn verschillende leuke restaurants aanwezig in de wijk West Punt, waarvan sommige op loopafstand.

Reserveren en prijzen
Overweegt u een reserveringsaanvraag te doen dan kunt u in de kalender de eventuele beschikbaarheid checken.

Prijzen vanaf $ 350,00 per nacht.
De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal personen, verblijfsduur en periode van het jaar.
Indien u ons deze gegevens wilt doen toekomen ontvangt u snel een vrijblijvende prijsopgave; zie hiervoor a.u.b. het contactformulier onderaan deze website.

Aanvraagformulier "Villa Trupial"

Beschikbaarheid

© Copyright - Dushivilla.nl