Villa Utsikten

Villa Utsikten biedt een fantastisch uitzicht op de carabische zee en een tropische oase.


De villa heeft een eigen zwembad, een grote woon veranda en ligt in het Cas Abou Resort. Het resort ligt op korte afstand van het Cas Abou strand en de verschillende duiklocaties van Curaçao.

De woning is voorzien van 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond alsmede een apartment onder de begane grond. Totaal zijn er 6 slaapplaatsen beschikbaar met 2 badkamers.

Bij het toetreden van de woning heeft u meteen uitzicht op de blauwe zee. Via de vouwdeur in the woonkamer heeft u direct toegang to the ruime woon veranda, die uitgerust is plafond ventilatoren en beschikt over een aparte zithoek en een eettafel.
De veranda is onze outdoor living space – hier kunt u relaxen met een goed boek, bij zonsopgang de flamingo’s voorbij zien vliegen en een heerlijke barbecue klaarmaken genietend van de zonsondergang. De eethoek bevindt zich ook op de veranda en ligt dicht bij de volledige uitgeruste keuken.

Alle slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning, er is voldoende opbergruimte en de ramen zijn voorzien van muskieten gaas.
Naast het uitzicht op deze heeft u via de veranda ook uitzicht op de tropische tuin, alwaar u verschillende vogels zoals de chuchubi, troepiaal en kolibrie kunt bewonderen.
In de tuin vindt u het zwembad en een zonne terras. U heeft de beschikking over een loungeset en zonnebedden.

Villa Utsikten is meer dan alleen het uitzicht. Het is een oase van rust en een ideale uitvalsbasis voor een vakantie op Curaçao.

Het Cas Abao-strand is het mooiste strand van het eiland en ook door National Geographic gekozen als een van de top 21 stranden van de wereld!

Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat deze community erg veilig is. Het wordt beschermd door bewakers en 24/7 camerabewaking.

Alles bij elkaar geeft deze villa u de volledige voldoening van een welverdiende vakantie!

Reserveren en prijzen
Overweegt u een reserveringsaanvraag te doen dan kunt u in de kalender de eventuele beschikbaarheid checken.

Prijzen vanaf $ 250,00 per nacht.
De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal personen, verblijfsduur en periode van het jaar.
Indien u ons deze gegevens wilt doen toekomen ontvangt u snel een vrijblijvende prijsopgave; zie hiervoor a.u.b. het contactformulier onderaan deze website.

De prijs is inclusief wifi, gas, 20 kWh per nacht voor 4 personen of 40 kWh per nacht voor 8 personen en 2 m³ water per week.

Aanvraagformulier "Villa Utsikten"

Beschikbaarheid

© Copyright - Dushivilla.nl